4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Prachtige assisentiewoning met terras in het beschermd monument genaamd "Zwartzusterklooster" gelegen in het hartje van Dendermonde

prijs

€ 259.000

slaapkamers

1

badkamers

1

woonoppervlakte

57 m²

Maxime Van Lent

Vlasmarkt 27, Dendermonde

Prachtige assisentiewoning met terras in het beschermd monument genaamd "Zwartzusterklooster" gelegen in het hartje van Dendermonde

In centrum Dendermonde aan de Vlasmarkt, is het sublieme assitentiewoningen-project ‘Prinsenhof’ gelegen. Beter gekend als het voormalige Zwartezusterklooster. Dit complex dat met respect voor de historische bouwstijl en elementen werd uitgewerkt, geeft u een echt thuisgevoel. Midden in de stad maar tevens toch een bron van rust en stilte. Hier bevinden zich 82 ruime, rolstoeltoegankelijke en lichtrijke appartementen. Allen voorzien van een eigen keuken en badkamer. 54 appartementen zijn ondergebracht in het voormalige klooster en 28 nieuwbouwappartementen zijn in de kloostertuin bijgebouwd. De centrale ontmoetingsruimte, waar zich vroeger de kapel bevond, is een ideale ontmoetingsplek voor de bewoners. Het is een ruimte waar men gezellig kan bijpraten en iets kan drinken, alsook kan U genieten achteraan van de binnentuin en bibliotheek.

Het appartement dat wij aanbieden, bevindt zich in het nieuwbouw-gedeelte met als grote troef een terras van +- 10m² . Deze woning biedt u een kwaliteitsvol leven aan daar deze volledig is aangepast aan de noden van de doelgroep. Zo beschikt zij namelijk over een private badkamer met een inloop douche, een geïnstalleerde keuken waarbij toch rekening werd gehouden met de hedendaagse wensen. Ook zijn er noch trappen noch opstapjes voorzien om de zelfstandigheid en toegankelijkheid te verzekeren.

Kan u wat hulp gebruiken of wilt u uw leven zorgelozer maken? Dankzij deze assistentie woning is dit helemaal mogelijk. Dankzij haar centrale ligging, hoeft u maar buiten te stappen en kan u nog steeds genieten van het stadsleven, de wekelijkse markt of een koffiekopje. Daarnaast zal vzw Familiehulp steeds ter beschikking staan om aan de zorgnoden en het comfort van de bewoner te beantwoorden.

Enkele voordelen bij het aankopen of investeren in een assistentiewoning: + Bij aankoop betaalt u 12% in plaats van 21% BTW + U bent vrijgesteld van het kadastraal inkomen + Indien u een erkende assistentiewoning verhuurd, wordt u niet belast op deze inkomsten.

Mogelijke huurrendement van 3 % indien U dit zou aankopen als investering en voor een later eigen gebruik eventueel.

​Kom dit fijne project bekijken op afspraak T. 052/55.55.55 | info@immotwins.be   

Maxime Van Lent

052 55 55 55
maxime@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Vlasmarkt 27, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Vlasmarkt 27, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.