4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Contacteer ons

Waarmee kunnen wij u helpen

Een bezoek aan Immo Twins
brengt dubbel zoveel op!

Zuidlaan 2 – 9200 Dendermonde

Ma-Di-Do
09u30 -12u00 & 14u00 – 18u00

Wo-Vr
09u30-12u00 & op afspraak

Za
09u30-12u00

Wat onze klanten zeggen

Zakia Ammar
2 maanden geleden
Lees verder
Sterk aan te raden immobiliënkantoor!
Niets op aan te merken. Van dag 1 tot op heden (na geleverde service) staan ze bereidt om op al onze vragen te antwoorden. Fijne service en zeer goede communicatie die heel klantgericht en op maat is.
Je staat nergens alleen voor gedurende het hele aan- of verkoopproces. En niet te vergeten ons huis was op 1 dag verkocht.
Immo Twins is gewoon ongelooflijk goed in hun werk!
Melissa Ponnet
Lees verder
Mijn vriend en ik kochten een huis via makelaar Didier. Wij voelden ons meteen op ons gemak vanaf het eerste moment dat Didier ons rondleidde. Hij is een vriendelijke, vlotte, eerlijke, geduldige makelaar die ons veel wist te vertellen over het pand. We mochten steeds mailen, sms'en of bellen. Didier was bereikbaar van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Dat stelt je als koper gerust, omdat je snel antwoord krijgt op je vraag. Didier zorgde ervoor dat de nodige stappen tot en met de compromis vlot verliepen. Wij hebben het als aangenaam ervaren!
Vermassen-Claessens
Lees verder
Beste Laurent& team, hierbij onze dank bij de vlotte verkoop van ons huis. je hebt heel goed geluisterd hoe en wat we wilden. de vriendelijkheid en het vertrouwen, ook geen druk op ons, is enorm ,daar kunnen sommige immo's een voorbeeld aan nemen. Met vriendelijke groeten, jp & lies
Rico Vds
Lees verder
Enorm dynamische samenwerking. Een huidige woning verkopen met gevolg een nieuwe aan te kopen zorgt voor veel vragen en stress. Stefaan heeft ons door het hele proces gestuurd. De bezoekdag was perfect, opvolging perfect, afwerking perfect. Geen enkele opmerking!
Previous
Volgende

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.