4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Opbrengsteigendom met 3 entiteiten gelegen in het hartje van centrum Dendermonde

prijs

€ 480.000

slaapkamers

3

badkamers

2

bouwjaar

1970

woonoppervlakte

400 m²

Stefaan De Coninck

Kerkstraat 75-77, Dendermonde

Opbrengsteigendom met 3 entiteiten gelegen in het hartje van centrum Dendermonde

Het gebouw heeft een totale bewoonbare vloeroppervlakte ca. 400m², en gelegen met prachtig zicht op het Kerkplein, nabij scholen, winkels en  op 2 min. wandelen van de Grote Markt.

Op het gelijkvloers heeft men een praktijk- of kantoorruimte (100m²) excl. gemeenschappelijke inkom/delen. De indeling bestaat uit inkomhal, wachtzaal, bureau, voormalig tandartskabinet, toilet, 2de kabinet/bureau, vergader- en/of verbruikerszaal, keuken en toegang naar de gezellige binnentuin om in te vertoeven tijdens de lunch pauzes.

Op het 1ste verdiep heeft men een ruim appartement (ca. 111m²) met 2 slaapkamers, living/eethoek met toegang tot het terras, keuken met inbouw toestellen, gastentoilet, badkamer en berging/wasplaats.

Op het 2de verdiep heeft men een appartement (96m² incl. zolderruimte) met 1 slaapkamer, living met open keuken, badkamer met douche, meubel en toilet en een extra zolderruimte van maar liefst ca. 40m². Vanuit de gemeenschappelijke traphal heeft men een vaste trap naar de bovenste zolderverdieping (3de verd.) waar men nog een extra ruimte van maar liefst 75m² heeft waar u nog tal van mogelijkheden mee heeft.

EPC gelijkvloers – handelsruimte: Label B | 1ste verdiep – appartement: 307 kWh/m² | 2de verdiep – appartement: 409 kWh/m². De elektrische installatie van het handelspand is conform tot 16/11/2047. Alle entiteiten hebben nieuwe condensatieketel ‘ATAG’.

Beide appartement zijn verhuurd voor € 1500 (1ste en 2de verdiep). Mogelijke totale huurinkomsten € 2300 per maand bij volle bezetting, ideaal investeringspand! Geen gemeenschappelijke kosten.

Deze locatie biedt ook aan het kerkplein parkeer mogelijkheid of in de straat, ideaal voor het uitoefenen van vrije beroepen of kantoor voor het gelijkvloers.

Zoekt u een opbrengsteigendom in centrum Dendermonde, zoek niet verder! Bent u geïnteresseerd om deze eigendom te bezoeken?

Breng zelf uw bod uit op deze woning, instelprijs is 480.000 euro (bieden-vanaf).

Neem dan gerust contact op via T. 052 55 55 55 of info@immotwins.be | www.immotwins.be

 

 

  

Stefaan De Coninck

052 55 55 55
stefaan@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Kerkstraat 75-77, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Kerkstraat 75-77, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.