4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Gelijkvloers appartement met drie slaapkamers In optie

prijs

€ 185.000

slaapkamers

3

badkamers

1

bouwjaar

1982

woonoppervlakte

107.78 m²

Stefaan De Coninck

Krijgshof 3, Dendermonde

Gelijkvloers appartement met drie slaapkamers te Dendermonde

Dit gelijkvloers appartement met een bruikbare vloeroppervlakte van ca. 108 m² biedt de ideale woonst voor mensen die graag gemakkelijke toegang hebben tot het openbaar vervoer en een vlotte woon-en werkverbinding hebben. Ontdek het comfort en de praktische kant van dit gelijkvloerse appartement, perfect gelegen nabij het station van Dendermonde.

Als indeling: bij het betreden van het appartement komt u terecht in de inkomhal, aan opbergruimte geen gebrek dankzij de handige ingemaakte kasten. Daarnaast bevindt zich het aparte gastentoilet alsook de badkamer. Deze beschikt over een bad, een wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Verder komen we, via een charmante dubbele deur, terecht in de ruime living met zit- en eetgedeelte. Dankzij de grote ramen, kan je genieten van een overvloed aan natuurlijk licht. De vernieuwde keuken, geeft een eigentijdse touch aan het appartement en is tevens uitgerust met alle nodige apparatuur zoals vaatwasser, koelkast/diepvriezer, oven en microgolf. Met zijn drie uitnodigende slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor gezinnen, koppels of individuen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele woonst.

Verder beschikt deze woonst over een kelder (nr. 84) ideaal voor stockeren van persoonlijke spullen en voorzien van stroom.

Dit appartement biedt niet alleen comfortabele ruimtes, maar ook een strategische locatie dicht bij het station, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het openbaar vervoer en de nabijgelegen voorzieningen. Ervaar het gemak en de luxe van dit gezellige appartement in het hart van Dendermonde.

Het appartement wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming op aardgas met een condeserende ketel. | Elektriciteit volledig CONFORM volgens het AREI | Energiewaarde van 350 Kwh/m² jaar (dd. 2016) nieuwe keuring aangevraagd.

Bent U op zoek naar een leuk instapklaar 3-slpk appartement of wenst u een opbrengsteigendom?  Dan is dit gelijkvloerse appartement wel iets voor U ! Wees er snel bij voor het te laat is – BOEK vandaag nog uw afspraak voor het te laat is.

Kom dit bekijken mits het maken van een afspraak – T. 052/55.55.55 | info@immotwins.be

  

Stefaan De Coninck

052 55 55 55
stefaan@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Krijgshof 3, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Krijgshof 3, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.