4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Gerenoveerde woning aan Scheldedijk | BEZOEKDAG 23/05/2023 op afspraak In optie

prijs

€ 349.000

slaapkamers

3

badkamers

1

bouwjaar

1967

woonoppervlakte

146 m²

Ilias Bourich

Killeweg 11, Dendermonde

Gerenoveerde woning aan Scheldedijk | BEZOEKDAG 23/05/2024 op afspraak

Deze eigendom is rustig gelegen in een doodlopende straat vlakbij de Schelde, op enkele minuten verwijderd van het centrum van Dendermonde, openbaar vervoer en nabij de leuke fiets en wandelroutes nabij de Schelde.

Deze gezinswoning is opgetrokken en gebouwd in het jaar 1967 en volledig gerenoveerd in 2023 (nieuwe waterleiding, nieuwe riolering, nieuwe elektriciteit, nieuwe centrale verwarming + vloerverwarming op het gelijkvloers).  De woning is gelegen op een gezellig grondperceel van 1are 7 ca en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 146 m². Deze woning biedt een comfortabele leefruimte en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een aangename woonomgeving.

Als Indeling: Ontdek dit prachtig gerenoveerde pand, aan de Scheldedijk in Dendermonde! Betreed dit huis via een elegante stalen deur die uitnodigt tot verkenning. Op de begane grond bevindt zich een sfeervolle leefruimte, doordrenkt met natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt. Naast de leefruimte vind je een moderne keuken, compleet met hoogwaardige apparatuur en directe toegang tot de tuin, waar je kunt genieten van ontspannen momenten in de buitenlucht.

Op de eerste verdieping hebben we een ruime slaapkamer (18m²) en een badkamer met een toilet.

Verder hebben we op de tweede verdieping nog 2 slaapkamers van  18m² en 10,29m².

De woning wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming op aardgas, recent is er nog in 2023 een nieuwe condensatie ketel geplaatst "CE HR-TOP energieklasse A".      

De verwarming is voorzien op CV op aardgas met een condensatie ketel (CE energieklasse A ‘2022’) | elektriciteit volledig CONFORM volgens het AREI | nieuwe ramen in PVC met dubbel HR-glas. Isolatie voorzien inhet plat dak (164mm PUR) en alsook in de achtergevel en vloeren waardoor deze woning een mooie energiewaarde heeft verkregen van 89 Kwh/m² jaar en een LABEL A waardoor U kan genieten van een laag energieverbruik en ook geen renovatie plicht hebt in deze woning | woning is ook asbestveilig door zijn grondige renovatie.

Aankoop reeds mogelijk met 3% registratierechten voor eigen bewoning. Breng zelf uw bod uit op deze woning, U kan uw bod doen via onze website online !

Bent U op zoek naar een leuke en instapklare gezinswoning die rustig aan de Scheldedijk is gelegen?  Wees er snel bij voor het te laat is – BOEK vandaag nog uw afspraak online voor ons geplande BEZOEKDAG op 23 mei.

Kom dit bekijken op onze BEZOEKDAG 23/05/24 of afspraak – T. 052/55.55.55 of online in te boeken via onze site | info@immotwins.be

  

Ilias Bourich

052 55 55 55
ilias@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Killeweg 11, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Killeweg 11, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.