4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Uiterst ruim appartement 259m² in het centrum van Lebbeke

prijs

€ 349.000

slaapkamers

4

badkamers

2

bouwjaar

2002

woonoppervlakte

259 m²

Stefaan De Coninck

Centrumstraat 1A, Lebbeke

Uiterst ruim appartement (259m²) in het centrum van Lebbeke

Wonen in het centrum van Lebbeke met enorm veel ruimte? Maar ook heel veel lichtinval? En daarnaast ook een tal van mogelijkheden qua inrichting? Dan is dit prachtige appartement perfect voor jou. Het appartement biedt het beste van comfort en veelzijdigheid en is daarom zowel geschikt voor gezinnen, gepensioneerden die ruimte zoeken maar geen onderhoud aan een tuin willen of investeerders die deze buitenkans wensen te verhuren.

Met zijn unieke ontwerp kan dit ruime appartement worden opgesplitst in twee aparte entiteiten, daardoor vormt het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een rendabele investering, een co-housingproject of kangoeroewoning. Elk van deze eenheden heeft zijn eigen ingang, waardoor privacy en gemak worden gegarandeerd.

Stap binnen in een verrassend ruime woonkamer die overgaat in een goed uitgeruste keuken met oven, vaatwasser, microgolf en enorm veel kastruimte. Met vier royale slaapkamers is dit een topper in zijn segment, een unieke opportuniteit voor wie op zoek is naar voldoende slaapvertrekken. Daarnaast zijn er twee badkamers aanwezig, een grote badkamer met ligbad en dubbele wastafel, en een kleinere badkamer met douche en wastafel.

Een van de vele troeven van dit appartement zijn de drie terrassen, waar u op elk moment van de dag kunt genieten van de zon. Alsook de twee garageboxen die beschikbaar zijn bij het appartement, elk geprijsd op €22.000. Deze bieden niet alleen gemakkelijke parkeermogelijkheden, maar vormen ook een aantrekkelijke optie voor verhuur.

De verwarming is voorzien op CV op aardgas | Energiewaarde heeft verkregen van 223 Kwh/m² jaar en een LABEL C waardoor er geen renovatieplicht is voor deze woonst.

Mis deze kans niet om te investeren in uw toekomstige thuis/verhuurproject in Lebbeke. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

Kom dit pareltje bekijken op afspraak T. 052/55.55.55 | info@immotwins.be    

Stefaan De Coninck

052 55 55 55
stefaan@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Centrumstraat 1A, 9280 LEBBEKE

Doe een bod

Centrumstraat 1A, 9280 LEBBEKE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.