4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Halfopen bebouwing met oprit in rustige woonkern

Boek uw afspraak online

prijs

€ 349.000

slaapkamers

3

badkamers

1

woonoppervlakte

134 m²

Stefaan De Coninck

Guido Gezellelaan 38, Tielrode

Halfopen bebouwing met oprit in rustige woonkern te Tielrode

Op zoek naar jouw ideale thuis in een serene omgeving? Dan is deze prachtige, halfopen bebouwing in Tielrode precies wat je zoekt! Gelegen in een rustige woonstraat, biedt deze woning een perfecte combinatie van comfort, ruimte en gezelligheid.

Als indeling: bij het betreden van de woning word je verwelkomd in de inkomhal, die je leidt naar de verschillende vertrekken op het gelijkvloers: allereerst de lichte en luchtige ruime leefruimte met open geïnstalleerde keuken. Een praktische berging en een aanpalende garage bieden voldoende opbergruimte voor al je spullen. Op het gelijkvloers bevindt zich ook de eerste douchekamer met toilet voorzien van een eigentijds lavabomeubel, wat het gemak en de functionaliteit van de woning optimaliseert.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor een gezin of om gasten te ontvangen. Bovendien is er een vierde ruimte die klaar is om te worden afgewerkt tot badkamer. Alle voorzieningen voor een toilet, meubel en inloopdouche zijn reeds aanwezig, waardoor je de ruimte naar eigen smaak kunt inrichten.

De zolder biedt een extra troef aan deze woning, waar je zelf de mogelijkheid hebt om extra kamers te creëren naar gelang je behoeften. Of het nu gaat om een thuiskantoor, hobbyruimte of extra slaapkamers, de mogelijkheden zijn er!

Buiten beschikt de woning over een oprit voor één wagen en een tuin die nog verder kan worden afgewerkt naar eigen wens. Kortom, deze halfopen bebouwing biedt alles wat je zoekt in een woning: comfort, ruimte, functionaliteit en een fijne omgeving. Aarzel niet langer en maak van deze woning jouw thuis.

Wees er snel bij voor het te laat is – BOEK vandaag nog uw afspraak voor ons geplande bezoekmoment. Kom dit bekijken op afspraak T. 052/55.55.55 | info@immotwins.bewww.immotwins.be

  

Stefaan De Coninck

052 55 55 55
stefaan@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Guido Gezellelaan 38, 9140 TIELRODE

Doe een bod

Guido Gezellelaan 38, 9140 TIELRODE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.