4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Goed gelegen handelswoning met goed draaiende frituur te Sint-Gillis. In optie

prijs

€ 335.000

slaapkamers

1

badkamers

1

woonoppervlakte

204 m²

Laurent De Coninck

Heirbaan 198, Dendermonde

Goed gelegen handelswoning met goed draaiende frituur te Sint-Gillis.

Ben je op zoek naar een investeringsmogelijkheden met veel potentieel? Dan is dit handelspand in Sint-Gillis-bij-Dendermonde precies wat je zoekt! Deze veelzijdige eigendom biedt niet alleen een bloeiende frituur op de begane grond, maar ook een comfortabel studio appartement op de bovenverdieping, met een aparte ingang voor extra privacy en flexibiliteit.

Dit gebouw bestaat uit een unieke handelswoning met naam en faam is gelegen in het hartje centrum van Sint-Gillis Dendermonde.

Deze eigendom is opgesplitst op het gelijkvloers door een zeer mooi ingerichte frituur met alles erop en eraan.

De begane grond herbergt een goed gevestigde en winstgevende frituur genaamd ‘De Smulkapel’, die reeds 20 jaar een gevestigde waarde is in de streek. Het pand beschikt over een in en uitgang van deze zaak, frituur met een volledig uitgeruste keuken, koeltoog, verbruikzaal, sanitaire ruimte (toilet), ruime berging, koelcel en een diepvriescel, wat essentieel is voor het succes van deze frituur.

Bent U op zoek voor een goed draaiende frituur over te nemen, bij interesse zal de overname van de aandelen besproken worden en kan U de mooie omzetcijfers inkijken.

Kenmerken van het studio appartement: De studio op de bovenverdieping heeft een afzonderlijke ingang, wat zorgt voor een duidelijke scheiding tussen de woon- en zakelijke ruimtes. De studio is ruim en comfortabel, ideaal indien U aan de zaak wenst te wonen of als U dit als opbrengst laat verhuren. Het beschikt over alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Deze eigendom ligt gunstig in het hart van Sint-Gillis-bij-Dendermonde, met gemakkelijke toegang tot winkels, openbaar vervoer en andere voorzieningen. De studio is momenteel verhuurd aan €454.58 per maand.

Deze eigendom is bijna 20 jaar in het bezit van deze uitbaters en door de jaren heen zijn de volgende vernieuwingen gebeurd: in 2010 is het dak volledig vernieuwd met de bijkomende isolatie, crepie en 10 cm EPS isolatie voorzien op de gevels, de ramen zijn ook vernieuwd in Pvc met HR-beglazing in 2006,  extra is er ook een warmtepomp voorzien voor de zaak en de woonst met binnen units (airco), maar waardoor je ook extra kan verwarmen en koelen in de zomer. Ook is er in de zaak centrale verwarming op aardgas voorzien op extra te verwarmen met een condensatieketel "CE HR-top". Als laatste in 2017 zijn er nog eens 30 zonnepanelen (30x 305 Wp met 2 omvormers – max 4200 W) geplaatst waardoor deze handelswoning een zeer goede energiewaarde heeft van maar liefst een label B. De keuring van de elektriciteit is ook reeds gekeurd en conform tot 2042.

Dit unieke pand biedt een ongekende kans om zowel een bloeiende frituur te runnen als te profiteren van extra inkomsten uit de bovenliggende studio. Of je nu op zoek bent naar een rendabele investering of een kans om je eigen onderneming te starten, deze eigendom heeft het allemaal. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit is een kans die je niet wilt missen!

Kom deze topper bekijken op afspraak, T: 052/55.55.55|info@immotwins.be | www.immotwins.be 

  

Laurent De Coninck

052 55 55 55
laurent@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Heirbaan 198, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Heirbaan 198, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.