4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Gezellige, uiterst ruime triplex (136m²) met parkeergelegenheid In optie

prijs

€ 900

slaapkamers

2

badkamers

1

bouwjaar

2011

woonoppervlakte

136 m²

Stefaan De Coninck

Huis ten Halven 7, Tielrode

Gezellige, uiterst ruime triplex met parkeergelegenheid | BEZOEKDAG 03/04/2023 op afspraak

Deze kleinschalige residentie ‘De Pauw’ is gebouwd in 2010-2011 en deze ruime charmante triplex heeft maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 136m² met als indeling: bij het betreden op de eerste verdieping verwelkomd door een ruime inkomhal, compleet ingericht met een handige vestiaire ruimte en een gastentoilet.

Verder bevindt zich de uitgeruste keuken, deze straalt een rustieke charme uit met zijn prachtige houten afwerking en ingewerkte zitbank. Een vaste tafel biedt de perfecte plek voor ontbijt of gezellige diners. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een natuurstenen werkblad, gasfornuis, heteluchtoven, vaatwasser en ijskast. Naast de keuken bevindt zich een handige berging, ideaal voor het opbergen van voorraad en keukengerei.

De aangrenzende leefruimte straalt warmte uit met zijn parketvloer en ingebouwde kasten, perfect voor het opbergen van persoonlijke spullen. Vanuit hieruit leidt het schuifraam naar het dakterras, waar men kan genieten van een groen uitzicht en de frisse lucht.

Op de tweede verdieping bevindt zich een overloop die leidt naar een ruime badkamer, compleet met twee afzonderlijke wastafelkasten, een inloopdouche en een rond bad, omringd door veel kastruimte voor opslag. Een balkon aan de badkamer biedt een rustige plek om te ontspannen. De eerste slaapkamer is voorzien van ingebouwde kasten en een sfeervolle parketvloer, waardoor een gezellige sfeer ontstaat. Een vaste trap leidt naar de derde verdieping, waar de master bedroom zich bevindt, compleet met een aantrekkelijke werkruimte met veel natuurlijk licht, ideaal voor het uitvoeren van taken vanuit huis.

Extra troeven:

-  Fantastische EPC-score 123 kWh/m² (Label B).

-  gemeenschappelijke parkeerplaats en achterliggende fietsenberging

Algemene kosten bedragen €65 / maand en beschikbaar vanaf 15 mei 2024.

Met zijn gezellige interieur, moderne voorzieningen en handige faciliteiten, biedt deze woonst alles wat nodig is voor comfortabel wonen. BEZOEKDAG voorzien op 3 april vanaf 16u op afspraak – T. 052 55 55 55 of boek online via onze website www.immotwins.beinfo@immotwins.be

Stefaan De Coninck

052 55 55 55
stefaan@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Huis ten Halven 7, 9140 TIELRODE

Doe een bod

Huis ten Halven 7, 9140 TIELRODE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.