4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Instapklaar ruim appartement met garage.  In optie

prijs

€ 795

slaapkamers

2

badkamers

1

woonoppervlakte

102 m²

Sybil Van Landeghem

Briel 16, Baasrode

Instapklaar ruim appartement met garage.

Welkom bij dit prachtige appartement te huur in het rustige Baasrode, gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een inkomhal met een handige vestiaire, waardoor een gevoel van thuiskomen direct wordt gecreëerd. De grote lichtrijke living vormt het hart van de woning, ideaal voor ontspanning en gezelligheid, terwijl het natuurlijke licht de ruimte verlevendigt.

Een gloednieuwe, compleet ingerichte keuken staat tot uw beschikking, klaar om uw culinaire avonturen te ondersteunen. Een aangrenzende berging biedt extra opslagruimte .

Via de nachthal bereikt u twee ruime slaapkamers, elk ontworpen met oog voor comfort en rust. De nieuwe badkamer is uitgerust met zowel een douche als een badkamermeubel, waardoor u kunt genieten van ultieme ontspanning en gemak. Er is ook een apart toilet voor extra comfort en privacy.

Een groot pluspunt van deze woning is de aanwezigheid van airconditioning in zowel de living als de slaapkamer vooraan, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur.

Dit appartement is onmiddellijk vrij en volledig geschilderd, waardoor het direct instapklaar is voor zijn nieuwe bewoners.

De huurprijs bedraagt € 745, met een extra € 50 voor de garage. Daarnaast wordt een voorschot van € 130 per maand gevraagd voor het verbruik van verwarming en warm water.

Mis deze kans niet om in dit prachtige appartement te wonen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Verdere info of een bezoek ter plaatse contacteer Immo Twins 052/55.55.55 of info@immotwins.be

  

Sybil Van Landeghem

052 55 55 55
sybil@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Briel 16, 9200 BAASRODE

Doe een bod

Briel 16, 9200 BAASRODE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.