4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Prachtig luxueus appartement te huur in het bruisende hart van het centrum!  In optie

prijs

€ 1.250

slaapkamers

2

badkamers

2

woonoppervlakte

177 m²

Stefaan De Coninck

Brusselsestraat 124, Dendermonde

Uitzonderlijk, prachtig appartement in hartje Dendermonde

Ontdek de pracht van luxueus wonen in het hart van Dendermonde. Dankzij de gunstige ligging, liggen winkels, openbaar vervoer en ontspanningsmogelijkheden op een steenworp van de woonst. Dit verfijnde, ruime appartement van maar liefst 177m² biedt een combinatie van kwaliteit en comfort aan.

Indeling: deze parel bevindt zich op de eerste verdieping en is te betreden via de trappenhal of de lift. De ruime inkomhal met ingemaakte schoenenkasten, afgewerkt met zwart smeedwerk ,verwelkomt u naar de open en uitgeruste keuken met eiland in de composiet. Deze werd voorzien van alle toestellen en is een waar paradijs voor de culinaire liefhebbers onder ons. Aanpalend bevindt zich de gezellige leefruimte met ingemaakte gashaard, een voorbeeld van perfecte harmonie tussen comfort en genot. Dankzij de grote ramen rondom rond wordt natuurlijk licht overvloedig binnen gelaten en kan u genieten van een prachtig uitzicht op het bruisende Dendermonde. Daarnaast is er ook rekening gehouden met functionaliteit en is er een bergruimte voorzien die volledig kan fungeren als wasruimte. De twee ruime slaapkamers elk met hun eigen magnifieke badkamer voorzien in Mortex worden door een prachtig, ingerichte dressing van elkaar gescheiden, wat zorgt voor privacy binnenin het appartement. Vanuit de masterbedroom heeft u een uitzicht op het gigantisch dakterras voorzien in afrormosia hout met ingewerkte led verlichting en alsook muziek speakers voorzien op een surround systeem van Bose, alarm systeem en airco’s (warmtepomp – koude en warme lucht).

Een extra troef aan het appartement is de energiezuinigheid. Dankzij de zonnepanelen en warmtepomp beschikt dit appartement over een EPC label A.

Dit is niet zomaar een appartement: het is een weerspiegeling van een verfijnde levensstijl, waar elk detail is ontworpen om u het hoogste niveau van comfort en luxe te bieden. Neem contact op met ons voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Verdere info of een bezoek ter plaatse? Contacteer Immo Twins 052/55.55.55 of info@immotwins.be.

Stefaan De Coninck

052 55 55 55
stefaan@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Brusselsestraat 124, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Brusselsestraat 124, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.