Appartement te SINT-GILLIS-DENDERMONDE (9200)

Algemeen

tabalgemeen

Prijzen en plannen

tabpanden

Ligging

tabligging

Financieel

tabfinancieel

Informatie

tabinfo

Nieuwbouw project Residentie 'De Vinck' te Sint-Gillis bij Dendermonde

 

Deze kleinschalige Residentie 'De Vinck' is een nieuwbouwproject van 10 appartementen, gelegen in het centrum van Sint-Gillis-Dendermonde. De centrale ligging zorgt voor een goede bereikbaarheid door de onmiddellijke toegang tot openbaar vervoer, scholen, winkels en vlotte verbindingswegen. 

Het nieuwbouwproject is opgedeeld in 2 blokken van 5 appartementen. Elk appartement omvat een inkomhal, apart toilet, open en lichtrijke woon- en leefruimte met een uitgeruste keuken voorzien van alle toestellen zoals opgenomen in het lastenboek, 2 volwaardige slaapkamers, geïnstalleerde badkamer met douche en dubbel lavabomeubel. Ook is er een terras voorzien (8m² - 17m² en 60m² op het gelijkvloers). De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen liggen tussen de 90m² en 112m². Alle appartementen hebben een E-peil lager dan 30 onder voorbehoud van de oplevering van het dossier. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de eerste 5 jaar de helft van de onroerende voorheffing maar moeten betaald worden.

 

De appartementen worden individueel verwarmd op gas door middel van een condensatieketel van het gesloten type met elektronische ontsteking en gedwongen afvoer.

Er worden standaard in de leefruimtes vloerverwarming installaties voorzien. In elke unit is er parlofoon- en videofoon installatie en elektrische deuropener en voorzien van een ventilatiesysteem.

 

Tevens is er ook een lift aanwezig en wordt alles met kwaliteitsvolle materialen afgewerkt. Bovendien is er een fietsenstalling voorzien en is er de mogelijkheid tot aankoop van een garage.

De lastenboek en plannen zijn reeds bij ons te bekijken op kantoor.

 

Neem vrijblijvend contact op mits het maken van een afspraak op T.: 052/55.55.55 - info@immotwins.be

 

 

 

 


vertegenwoordiger

Stefaan De Coninck

Sales Manager

T.   052/55 55 55

@.   stefaan@immotwins.be

Contacteer me over dit pand

Vraagprijs:

Appartement (10) te SINT-GILLIS-DENDERMONDE (9200)

Ligging: 9200 SINT-GILLIS-DENDERMONDE


Referentie: 43

Deel met vrienden

Deel met vrienden

Op de hoogte blijven?

Nog niet gevonden wat u zoekt? Registreer uw zoekactie en blijf via mail op de hoogte van ons steeds wijzigende aanbod