4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Gezellige HOB met garage, tuin en oprit te Lebbeke In optie

prijs

€ 439.000

slaapkamers

3

badkamers

1

bouwjaar

2018

woonoppervlakte

136 m²

Laurent De Coninck

Halfveld 6, Lebbeke

Gezellige HOB met garage, tuin en oprit te Lebbeke| BEZOEKDAG voorzien op 02/03/2024 op afspraak

Ontdek deze betoverende halfopen bebouwing, gelegen in het hart van een rustige, nieuwe wijk in Lebbeke. Deze eigendom is op enkele minuten verwijderd van het centrum van Lebbeke, op een boogscheut van winkelcentra, openbaar zwembad en het openbaar vervoer. Tevens liggen ‘De Wachtbekkens’ van Lebbeke net achter de woning, een prachtig stukje natuur om te ontspannen na een drukke dag.

Deze woning is recent gebouwd en traditioneel opgetrokken in 2018 met kwalitatieve materialen en alsook al rekening gehouden met energiebehoefte en deze conform is waardoor deze woning een mooie energiewaarde: E -peil van 17. 

Als Indeling: op het gelijkvloers bevindt zich een ruime inkomhal met apart gasten toilet, inpandige garage voor het stationeren van de wagen en stockeren van voorraad/werkmaterialen. Lichtrijke ruime leefruimte met het living gedeelte, aanpalend de eethoek en daarnaast een open geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen, aanpalend hebben we een terras en een volledig aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping hebben we een ruime nachthal met toegang naar de slaapkamers, met drie ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De ingerichte badkamer voorzien van een douche, een ligbad en wasmeubel biedt alle comfort.

op het tweede verdiep bevindt zich de zolder met technische ruimte, dewelke ook extra stockage-ruimte biedt.

De woning wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming op aardgas met een condensatie ketel, ook is er vloerverwarming voorzien op het gelijkvloers en de eerste verdieping | elektriciteit volledig CONFORM volgens het AREI | ramen voorzien in aluminium met driedubbel HR-glas | 8 zonnepanelen voorzien op het dak met een vermogen van 270 Wp waardoor U kan genieten van een laag energieverbruik en ook geen renovatie plicht hebt in.

Of je nu rust zoekt na een lange dag werken of een levendige omgeving om vrienden en familie te ontvangen, deze woning biedt het allemaal. Mis deze kans niet om jouw droom(t)huis te vinden in deze fijne omgeving.

Neem vandaag nog contact op en laat je begeleiden naar jouw nieuwe thuis. ��Wees er snel bij voor het te laat is – BOEK vandaag nog uw afspraak voor ons geplande BEZOEKDAG op 2 maart.

Voor meer info, neem contact op / T. 052/55.55.55 of online in te boeken via onze site | info@immotwins.be

  

Laurent De Coninck

052 55 55 55
laurent@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Halfveld 6, 9280 LEBBEKE

Doe een bod

Halfveld 6, 9280 LEBBEKE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.