4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Instapklare ruime HOB gezinswoning met garage en aangelegde tuin

prijs

€ 399.000

slaapkamers

5

bouwjaar

1930

woonoppervlakte

229 m²

Stefaan De Coninck

Mandekensstraat 118, Baasrode

Instapklare ruime HOB gezinswoning met garage en aangelegde tuin

Deze charmante afgewerkte woning is gelegen op een perceel van 3a 87ca, op een steenworp van scholen, openbaar vervoer, vlotte verbindingsweg.

De charmante gevel trekt u naar binnen waar u een uitmuntende inkomhal bewonderd met ruimte waar men een bureau kan plaatsen, vanuit deze ruimte geeft toegang tot de gezellige en lichtrijke woon- en leefruimte met inbouw haard (hout). Vervolgens treft u de gigantische ruime open uitgeruste keuken aan, aanpalend een ruime berging/wasplaats, toilet en doucheruimte. 

Buiten vinden we een gezellig aangelegd terras en mooi onderhouden tuin volledig omheind en een tuinhuis (23m²) met overkapping waar U gezellig kan genieten in een lounge. Troef is het toegangspoort achteraan die uitkijkt over een open weide, is het heerlijk vertoeven en oprit achteraan biedt parkeerplaats voor meerdere wagens en enplus een zéér ruime naastliggende garage (36m²) met sectionale poort.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers + 3de kleine kamer die als dressing wordt gebruikt, en badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet.

Tenslotte vanuit de traphal heeft men een vaste trap naar de 2de verdieping van maar liefst 51m² waar men een eigen studio heeft gecreëerd met slaapruimte en zitruimte. Aansluitend vindt u nog een bergruimte.

Kortom, bent u op zoek naar een instapklare ruime halfopen gezinswoning met tuin, oprit en garage? Werd uw interesse geprikkeld? Voor meer info of een persoonlijk bezoek, neemt u contact op via T. 052/55.55.55 – info@immotwins.be. Ontdek ons volledig aanbod op www.immotwins.be   

Stefaan De Coninck

052 55 55 55
stefaan@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Mandekensstraat 118, 9200 BAASRODE

Doe een bod

Mandekensstraat 118, 9200 BAASRODE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.