4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Handelspand

slaapkamers

5

woonoppervlakte

310 m²

Didier De Bruycker

Grote Markt 8, Dendermonde

Een woning met historisch karakter op de Grote Markt te Dendermonde . Deze handelswoning op een AAA locatie op de Grote Markt hartje Dendermonde !

Dit buitengewoon pand met een historisch karakter biedt een waaier aan mogelijkheden.

Het grondperceel is een kleine 200m² en de bebouwde oppervlakte op het gelijkvloers is +/-125m² ; de totale huidige bebouwde oppervlakte omvat +/- 310m².De voorgevel met zijn historische uitstraling , bevindt zich op dezelfde lijn van het stadhuis en met frontaal zicht op de Grote Markt .

Achteraan vlot toegankelijk , met een terras dat uitzicht geeft op de Oude Dender "waterfront view ", centrum Dendermonde waarbij op termijn er sprake is van een kleine jachthaven .

Diverse mogelijkheden zowel als investering , eigen gebruik of in combinatie .

Dit historisch gebouw vraagt enige verbouwing of renovatie werken om dit te optimaliseren, maar door haar locatie en opportuniteit kan dit zelf een voordeel zijn.

We denken dan aan een commerciële uitbating – vrij beroep – kantoor ;bijvoorbeeld op het gelijkvloers en de eerste verdieping kantoren of kabinetten en met bewoning op de tweede en de zolderverdieping .Gezien de rechtbank van Eerste Aanleg slechts op enkele voetstappen van deze buitenkans is gelegen zou een advocatenkantoor hier zeker zijn trekken kunnen vinden.

Op heden is de gelijkvloerse verdieping in uitbating als gekende kroeg en zijn er nog tijdelijk 4 verhuurde studio’s / kamers , mogelijkheid om tijdens uw plannen nog een rendement te halen zodat de investering tijdelijk een inkomen genereert .

 Kortom een uniek renovatieproject in onze Ros Beiaardstad , met mogelijkheden ,historisch karakter en op een toplocatie !

De grote troeven zijn hier AAA locatie – historische waarde en uitstraling – Centrum & Grote Markt – nabij de rechtbanken

Prijs op aanvraag

Kom deze buitengewone karakterwoning en zijn waaier aan mogelijkheden zeker bekijken! Plan uw bezoek en persoonlijke afspraak  052/55.55.55 | 0475/648870 | info@immotwins.be   

Didier De Bruycker

052 55 55 55
didier@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Grote Markt 8, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Grote Markt 8, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.