4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Opbrengsteigendom met centrale ligging te Dendermonde

prijs

€ 1.890.000

slaapkamers

2

badkamers

1

bouwjaar

1965

Laurent De Coninck

Noordlaan 96, Dendermonde

Investeringseigendom gelegen aan de stadsrand van het centrum te Dendermonde.

Deze goed onderhouden Residentie is traditioneel gebouwd met kwalitatieve materialen in het jaar 1965 en volledig verbouwd van A tot Z in de jaren 2007-2009. Het appartementsgebouw is ideaal gelegen op wandelafstand van het centrum van Dendermonde met zijn talrijke winkels, de gezellige grote markt met zijn restaurants en cafés, openbaar vervoer, scholen en het station nog geen 5 min verwijderd van deze goed gelegen Residentie.

Ook wie houdt van fiets en wandelroutes is hier ook aan het juiste adres, daar het vlakbij de wandel en fiets dijk is gelegen (Dender & Scheldedijk). Deze opbrengst eigendom bestaande uit 12 eenheden waaronder 11 appartementen en 1 kantoor op het gelijkvloers ingericht als verzekeringskantoor en de overige appartementen zijn een mix van klein en grote appartementen ( 1 met 1 slaapkamer en de overige zijn allemaal met min. 2 slaapkamers en het ruimste appartement in het gebouw is een duplex appartement van maar liefst 159 m²). Er is ook een lift in het gebouw voorzien.

De appartementen zijn allemaal afgewerkt met een ingerichte keuken,

U betreedt de meeste appartementen via een inkomhal, zeer lichtrijke living met open compleet ingerichte keukens (voorzien van boven- en onderkasten, dampkap, fornuis, oven, combi frigo/diepvriezer, vaatwasser) en hebben allemaal bijna uitzicht vooraan over de Noordlaan, de slaapkamers treft u achteraan waar u ook de badkamer met douche vindt en een apart toilet. Alle appartementen hebben allemaal een afzonderlijke berging waar er een  aan en afvoer is voorzien voor het plaatsen van wasmachine en droogkast.

Aan het gebouw zijn er ook nog 8 afzonderlijke garages + staanplaatsen voorzien achter het gebouw die ook verhuurd zijn aan bewoners.

Alle ramen van het gebouw zijn voorzien van PVC met dubbele HR-beglazing  en centrale verwarming op aardgas met alle appartementen met hun individuele cv-ketel en meters in het gebouw. Bijna alle appartementen zijn al uitgerust met een Condensatieketel CE energieklasse A, (3 appartementen zijn nog uitgerust  met een niet condensatie-ketel HR+).

Wie opzoek is naar een mooie opbrengst eigendom met deze Top ligging te Dendermonde, momenteel is alles goed verhuurd en is er een totale huidige huuropbrengst van bijna ca. 8000 euro per maand. Wat U een mooi rendement geeft van + 4 %. Geen Syndicus aanwezig in het gebouwd, algemeen beheer wordt gedaan door de eigenaar daar alles 100 % volle eigendom is er geen mede-eigendom  voorzien in het gebouw.

EPC attesten zijn voorhanden en kunnen opgevraagd worden, alsook de huurcontracten en keuringen.

EPC APP 1: 271 kWh/m² jaar.EPC APP 2: 478 kWh/m² jaar.EPC 3 kantoor : Label B (kantoor).EPC APP 4: 213 kWh/m² jaar.EPC APP 5: 156 kWh/m² jaar.EPC APP 6: 138 kWh/m² jaar.EPC APP 7:  213 kWh/m² jaar.EPC APP 8: 157 kWh/m² jaar.EPC APP 9: 137kWh/m² jaar.EPC APP 10: 438 kWh/m² jaar.EPC APP 11: 354 kWh/m² jaar.EPC APP 12: 209 kWh/m² jaar.

Ideaal wie opzoek is naar een mooie opbrengst eigendom te Dendermonde met een vast en rendabel huur rendement van ca. 4 %.

Voor meer info of een bezoek: Contacteer T. 052 55 55 55 of via info@immtwins.be.  

Laurent De Coninck

052 55 55 55
laurent@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Noordlaan 96, 9200 DENDERMONDE

Doe een bod

Noordlaan 96, 9200 DENDERMONDE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.