4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Multifunctioneel pand met woonst, showroom, kantoren en magazijn

prijs

€ 1.415.000

slaapkamers

3

badkamers

1

bouwjaar

2010

woonoppervlakte

1056 m²

Laurent De Coninck

Manta 10, Waasmunster

Multifunctioneel nieuwbouw KMO-pand te Waasmunster|

Deze eigendom bestaande uit kantoorruimtes, een magazijn, showroom en een prachtig ruim loft appartement bevindt zich in een KMO-zone met zicht op het prachtige natuurreservaat ‘Bulbierbroek’. Dit pand werd opgetrokken in 2010 met oog voor detail en op de energiezuinige normen, hierdoor beschikt het pand over een sublieme A+ energiescore. Met een perceeloppervlakte van 1048 m² biedt de unit enorm veel mogelijkheden.

Als Indeling: bij aankomst kan men de wagen plaatsen op de vijf privé-parkeerplaatsen die werden voorzien aan de voorkant van het gebouw. Aan de rechterzijde van het gebouw werden ruime parkeergelegenheden voorzien voor onder meer camionettes, dit terreingedeelte kan eventueel worden afgesloten maar is momenteel nog volledig toegankelijk. Het gelijkvloerse gedeelte beschikt over een prachtig ingerichte showroom met hoogwaardige afwerking, kantoorruimtes, een sanitair gedeelte met toiletten en een apart keukentje, verder is er een groot deel dat wordt toegekend aan het magazijn die nu als productieruimte wordt gebruikt en als laatste gedeelte nog een dubbele garage voor wagens of opslag. Op de eerste verdieping bevinden zich nog enkele ruimtes die momenteel worden ingedeeld als kantoor en vergaderruimte. Bovendien situeert zich hier ook een aparte toegang naar de zeer ruime luxueuze loft op de tweede verdieping deze omvat het gehele woongedeelte dat in full domotica werd voorzien, deze woonst is ideaal wie bij zijn zaak wenst te wonen en heeft maar liefst een totale vloeroppervlakte van 279 m² (exclusief terras van 170 m²). Volledig nieuw gebouwd in 2010 én bijna energie neutraal, een topper om in te wonen. Het appartement met een ruimtelijk gevoel beschikt tevens over een lichtrijke leefruimte met volledig ingerichte keuken en een ruim kookeiland. Aanpalend vind je hier de prachtig ingerichte veranda/buitenkeuken met zicht op het terras, het welke dan weer uitgeeft op het weidse natuurreservaat. Verder zijn er de drie ruime slaapkamers, een berging en badkamer met bad -en douche mogelijkheid. Je kan ook via de privé toegang rechtstreeks hebben naar de toonzaal.

Bij de woning werd de nadruk gelegd op energiezuinige investeringen, daardoor wordt deze verwarmd door middel van vloerverwarming en met behulp van warmte pompen en zonnepanelen. Voor het warm water werden er thermische panelen voorzien en van dak tot vloer werd de hoogste norm isolatie toegekend.

Kom deze buitenkans bekijken op afspraak T. 052/55.55.55 of boek online in via onze site | info@immotwins.be

  

Laurent De Coninck

052 55 55 55
laurent@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Manta 10, 9250 WAASMUNSTER

Doe een bod

Manta 10, 9250 WAASMUNSTER

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.