4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Kantoorruimte binnen paramedisch sportcentrum Division 92

prijs

€ 625

woonoppervlakte

23 m²

Sybil Van Landeghem

Grembergen

Kantoorruimte binnen paramedisch sportcentrum Division 92

Zoekt u als medicus, para-medicus of aanverwante een praktijkruimte binnen een dienstencentrum, dan is deze ruimte zeker iets voor u !In het centrum kan je reeds terecht voor revalidatie, podologie, voedingsadvies -en supplementen, massage, zwemlessen en een uitgebreid aanbod aan andere sportlessen. Een aanvulling van dit mooie team geeft extra mogelijkheden.

Het kantoor is gelegen op het gelijkvloers van een recent gebouw en situeert zich naast een gewestweg wat een zeer goede bereikbaarheid garandeert. Bovendien zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien.Het complex is toegankelijk via elektronische toegang.

Privatief is het een kantoorruimte van ca. 23m², voorzien van een hele kastenwand. Eventuele aanpassingen mogelijk door verhuurder in samenspraak.

Gemeenschappelijk is er: een inkomhal, toiletten, opslagplaats, vergaderruimte, gemeenschappelijke ICT voorzieningen, gemeenschappelijke ontspannings- en lunchruimte.Men kan gebruik maken van een gemeenschappelijke site met inboekingsmogelijkheid voor afspraken, het onderhoud wordt gedaan, de elektriciteitsvoorziening wordt geleverd, gebruik van internet is inclusief, alarmbeveiliging, drankvoorziening met automaten, …

Maandelijkse huurprijs: € 625 + BTW (incl. alle diensten en gemeenschappelijke voordelen zoals verbruikskosten/nutsvoorzieningen/verwarming, airco, ingebouwde muziek installatie in de plafonds en internet voorzien waar men rekening mee moet houden.Beschikbaar: onmiddellijk of bespreekbaar

Voor verdere info of een bezoek ter plaatse, contact T. 052/55.55.55 of mailen naar info@immotwins.be

Sybil Van Landeghem

052 55 55 55
sybil@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

9200 GREMBERGEN

Doe een bod

9200 GREMBERGEN

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.