Dirk & Sofie Permentier-Dauwe Oudegem mei 2019

Als we in Dendermonde passeerden viel Immo Twins ons steeds fel op door de goede ligging.

Het 1e bezoek voor de schatting was heel aangenaam omdat dit niet opdringerig was. We hebben dan besloten om de verkoop aan Immo Twins over te laten, een besluit waar we heel blij mee zijn.

We werden goed betrokken bij het totale verkoopproces en wisten goed welke stappen er genomen werden en hoe alles evolueerde. We werden steeds vriendelijk en met deskundige uitleg bijgestaan.

Als we mensen weten die hun huis zouden verkopen of die een huis zouden zoeken, dan raden we Immo Twins aan. We hebben er echt heel goed over nagedacht maar kunnen geen enkel verbeterpunt vinden in de samenwerking. Ook de spontaniteit en vriendelijkheid waren dingen die ons zullen blijven bijstaan. We geven dan ook graag een 10 op 10.

Margot Claeys Denderbelle mei 2019

Rondom mij hoorde ik positieve klanken over de samenwerking met Immo Twins.

Bovendien was, tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe woning de indruk van de vastgoedmakelaar die me rondleidde zeer positief. Informatie werd zeer nauwgezet doorgespeeld en ik was steeds welkom voor vragen en opmerkingen.

De gastvrijheid is wellicht hetgeen me meest zal bijblijven na het traject met Immo Twins. Langs deze weg wil ik daar graag ook nog eens ‘bedankt’ voor zeggen.

Monique Staljanssens Opwijk april 2019

De medewerker van Immo Twins nam de tijd om me uitleg te geven tijdens elke stap op een vriendelijke en deskundige wijze.

Ik zou iedereen aanraden om met Immo Twins samen te werken. Ik geef alvast een mooie 9 op 10.

Alain Rossez Dendermonde april 2019

Ik ben enorm tevreden over Immo Twins. Dit is een topteam om je eigendom door te laten verkopen.

Op aanraden van een vriend ben ik bij Immo Twins terechtgekomen en ik geef hen voor hun aanpak een 20 op 10.

Ben Van Sinay Lebbeke september 2019

Immo Twins is heel duidelijk aanwezig in de regio. Wat de samenwerking betreft, die voldoet 100 % aan mijn verwachtingen. Alle medewerkers zijn steeds enorm behulpzaam. Een 10 op 10 mag je nooit geven, maar in dit geval maak ik met veel plezier een uitzondering. Doe zo verder Immo Twins. Ik raad iedereen aan om met Immo Twins samen te werken.

Wim en Ann De Beul-Droeshoudt Baasrode september 2019

We hadden al regelmatig mooi werk van Immo Twins gezien en wisten dat Steven goed werk levert. De samenwerking was top met een vlotte communicatie. De informatie die we kregen was steeds helder en op een regelmatige basis. We zijn heel tevreden en raden iedereen aan met Immo Twins samen te werken. Gezien we maximum maar 10 op 10 kunnen geven, is dat de score voor Immo Twins. Doe zo verder, jullie maken blije klanten!!

Luc De Waegeneer Lebbeke november 2019

Ik heb voor Immo Twins gekozen voor de naambekendheid en vooral de positieve referenties. Alles is supervlot verlopen, prima info en goede begeleiding en dit gekoppeld aan een zeer menselijke benadering. Ik geef dan ook heel graag een 9 op 10 voor de samenwerking en de inzet van het Immo Twins team. Het was top!

Etienne en Paula Claes - Eeckhoudt Buggenhout september 2019

We hadden al vaak gehoord over de goede werking van Immo Twins. We zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking voor de verkoop van onze woning! Wat ons het meest is bijgebleven is dat we steeds van alles op de hoogte gebracht werden. Er was een goede communicatie. We geven met veel plezier een 9 op 10.

Gunther De Paepe Lebbeke december 2019

Via mond tot mond reclame kwamen we bij Immo Twins terecht. De professionaliteit in het hele traject was voor ons echt super. We geven dan ook een 10 op 10 aan jullie.

Nathalie en Peter Lebbeke januari 2020

De correcte en niet opdringerige aanpak blijven ons bij. Het contact voelde aangenaam en oprecht aan en we kregen ook telkens duidelijke en realistische info. De makelaar hechtte ook veel aandacht aan de belangen van de koper wat een enorm positieve invloed gaf aan heel het proces. We geven graag een 8,5 op 10 en bevelen Immo Twins zeker heel graag aan.

Loret Pierre en Everaert Rita Sint-Gillis Dendermonde februari 2020

We zijn enorm tevreden. Onze villa was op 1 week tijd verkocht. We onthouden vooral de vriendelijkheid, duidelijke en constante informatie en de mooie presentatie van ons huis. Een 10 op 10 is absoluut verdiend.

Roelandts Patrick & Myriam Lebbeke maart 2020

Op de 1e bezoekdag is ons huis verkocht. Wat ons bijblijft is de vlotte communicatie en eerlijke manier van werken. Immo Twins is een uitstekend team en ik raad iedereen aan om via jullie te verkopen. Een dikke 10 dus.