Villa te Adeje (38670) (Spanje)

Algemeen

tabalgemeen

Technisch

tabtechnisch

Ligging

tabligging

Financieel

tabfinancieel

Informatie

tabinfo
0

Exclusieve villa Costa Adeje
Met een ongeëvenaarde combinatie van luxe, ruimte en een panoramisch uitzicht op de kustlijn en de prestigieuze Costa Adeje Golf is “Villa Monaco” een uniek pand ingericht naar de hoogste standaarden. De villa is geschikt voor permanente bewoning, tweede woonst of als investering. “Villa Monaco” wordt aangeboden tegen een zeer gereduceerde prijs van 2.300.000 € in plaats van de oorspronkelijke prijs van 4.600.000 € De villa heeft 9 slaapkamers, allen met en-suite terrassen, 7 badkamers, 750m² groot terras uitgerust met een verwarmd zwembad, een BBQ en pergola om buiten te eten. Het pand heeft apart een 2 slaapkamers appartement ideaal voor gasten en een vrijstaande lodge huis voor het personeel. De villa is uitgerust met een 250m² grote feestzaal met een full-size snookertafel, een gezellige bioscoop-discotheek met een breed 4-meter basisscherm en nieuwste LED verlichting effecten. De omringende gronden van “Villa Monaco” bieden voldoende ruimte voor de ontwikkeling van een manege, tennisbaan, golf oefenveld, of andere sportieve doeleinden. Het interieur van “Villa Monaco” is ontworpen om de levensstijl te reflecteren die men zou verwachten in een omgeving waar het hele jaar door de zon schijnt. Marmeren vloeren, en-suite badkamers en een balkon aan bijna elke slaapkamer zijn normaal in Villa Monaco. De stranden, de Costa Adeje golfresort en verschillende luxe winkelcentrum zijn in de buurt, en de luchthaven ligt op slechts 20 minuten afstand. Of je nu op zoek bent naar een luxe villa om in te wonen of een exclusieve pand waarin u uw pensioen wil doorbrengen, deze prestigieuze villa is meer dan uniek !!! Alleen voor de „Lucky few“.


Naam
Evaluatie
Commentaar
Verwarming
Niet meegedeeld
Type dak
Niet meegedeeld
Keuken
Niet meegedeeld
Beglazing
Enkel
vertegenwoordiger

Didier projects/taxaties

Sales Manager

M. 0475/64.88.70

T.   052/55 55 55

@.   didier@immotwins.be

Contacteerme over dit pand

Vraagprijs: € 2.300.000

Villa te Adeje (38670) (Spanje)

Ligging: x x, 38670 Adeje (Spanje)


Referentie: 11968

Bouwtype: Niet meegedeeldDagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding: -

Bouwvergunning: Niet van toepassing

Verkavelingsvergunning: Niet van toepassing

Recht van voorkoop: Niet van toepassing

Certificaat elektriciteit: -

Erfgoed: Nee


Overstromingsgevoeligheid: Nee

Afgebakende zone: Niet van toepassing


Op de hoogte blijven?

Nog niet gevonden wat u zoekt? Registreer uw zoekactie en blijf via mail op de hoogte van ons steeds wijzigende aanbod

  • “Dank u wel aan Stefaan en Laurent voor de schitterende samenwerking. Dit vastgoedkantoor kan ik aan iedereen aanbevelen.” Alex & Karin

    Alex uit Dendermonde

  • Een snelle en correcte afhandeling van de verkoop van mijn woning, dat is de reden waarom ik Immo Twins bij mijn vrienden aanraad.

    Lex C. uit Baardegem

  • Perfect, dit is hoe ik de samenwerking met Immo Twins kan omschrijven!

    Kevin uit Baasrode